KATSOMASI RESEPTIT
Kantarelli-pekonipasta
MU

Resepti: Maku 03/2012

Kantarelli-pekonipasta

Resepti: Maku 03/2012

Kantarelli-pekonipasta

Kantarelli-pekonipasta on täydellinen loppukesän sesonkiruoka. Kermainen kantarellispagetti maistuu ihanalta niin arki-iltana kuin viikonloppunakin. 

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

    Puhdista ja paloittele kantarellit. Suikaloi pekonit. Hienonna sipuli varsineen.

    Levitä pekonit kylmälle pannulle ja kuumenna, kunnes rasva irtoaa. Paista pekonit rapeiksi.

    Lisää sipulit (jätä osa varsista koristeeksi) ja kuullota ne miedolla lämmöllä.

    Kumoa joukkoon kantarellit ja paista, kunnes niiden ylimääräinen neste on haihtunut.

    Lisää kerma, sitruunapippuri ja suola. Valuta spagetti hyvin ja sekoita joukkoon pekoni-kantarelliseos. Anna kastikkeen imeytyä hetki spagettiin, ennen kuin kumoat pastan tarjoilukulhoon. Ripottele kantarelli-pekonipastan pinnalle sipulinvarsia ja parmesaanilastuja.

    Tarjoa kantarelli-pekonipastan lisäksi raastettua parmesaania.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    18.5 g
  • rasvaa
    7.1 g
  • proteiinia
    6.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin22
  • Helppo22
  • Hurmasin vieraat9
  • Opin uutta4
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni10
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta