Kannanlahden kookoskuha ja kukka-parsakaaligratiinia
MU
GL

Resepti: Apu 01/2007

Kan­nan­lah­den koo­kos­ku­ha ja kuk­ka-par­sa­kaa­li­gra­tii­nia

Resepti: Apu 01/2007

Kan­nan­lah­den koo­kos­ku­ha ja kuk­ka-par­sa­kaa­li­gra­tii­nia

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista lisäke. Pilko puhdistetut kaalit ja höyrytä niitä parin minuutin ajan vesitilkassa kattilassa kannen alla. Mausta suolalla ja pane kaalit voidellun uunivuoan pohjalle. Puolita sekaan kirsikkatomaatit. Ripottele päälle juustoraastetta ja mausta oreganolla. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Paista kalafileet rasvassa kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin. Mausta rouhitulla merisuolalla ja kalamausteella. Kaada fileiden päälle kookosmaito ja anna hautua noin 3–4 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Tarjoa kala kaali-tomaattilisäkkeen kanssa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    418 kcal
  • hiilihydraattia
    10.1 g
  • rasvaa
    29.2 g
  • proteiinia
    28.5 g
  • kuitua
    6.7 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Petri Mulari

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta