Kaneliset pikkupannarit

Resepti: Maku 01/2007

Ka­ne­li­set pik­ku­pan­na­rit

Resepti: Maku 01/2007

Ka­ne­li­set pik­ku­pan­na­rit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata kattilassa rasva. Kaada joukkoon maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Siirrä kattila syrjään ja murenna hiiva maitoon. Lisää suola, sokeri ja muna. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja kaneli ja vatkaa ne maito-munaseokseen. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi. Anna taikina turvota huoneenlämmössä noin 20 minuuttia.

    Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja nosta pari lusikallista taikinaa pannulle. Paista kaneliset pikkupannarit kohtalaisella lämmöllä hitaasti molemmin puolin. Pikkupannarit kohoavat kauniisti paistuessaan.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    49 kcal
  • hiilihydraattia
    7.2 g
  • rasvaa
    1.4 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta