KATSOMASI RESEPTIT
Kanelinen omenakiisseli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kanelinen omenakiisseli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kanelinen omenakiisseli

Kanelilla maustettu omenakiisseli on herkkua kermavaahdon kanssa. Omenan lohkot lisätään kiisseliin vasta lopuksi, jolloin ne jäävät mukavan rapsakoiksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mittaa omenamehusta 1 dl pieneen kulhoon ja kaada loput mehusta kattilaan.

    Lisää joukkoon kaneli ja sokeri. Kiehauta.

    Lisää perunajauhot 1 dl omenamehua ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

    Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä.

    Poista omenista siemenkota ja viipaloi ne ohuiksi lohkoiksi ja lisää kiisselin joukkoon.

    Anna kiisselin jäähtyä ja nauti kermavaahdon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    70 kcal
  • hiilihydraattia
    16.7 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    2.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

omena, kiisseli, jälkiruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta