KATSOMASI RESEPTIT
Kanatortillapelti

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ka­na­tor­til­la­pel­ti

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ka­na­tor­til­la­pel­ti

Kanatortillapelti - sunnuntairuokaa parhaimmillaan. Juustoinen kastike ja hunajaiset broilerinpalat muhivat uunissa täydelliseksi herkuksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista kastike sulattamalla voi kattilassa. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon maito ja keitä hetki koko ajan sekoittaen.

    Mausta kastike currylla ja suolalla. Lisää lopuksi juustoraaste.

    Paista broilerin fileesuikaleet paistinpannulla.

    Hienonna punasipuli. Viipaloi nektariini pieniksi viipaleiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit. Leikkaa tortillat n. 2 cm levyisiksi paloiksi.

    Nosta puolet tortillaviipaleista uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää puolet broilerista, punasipulista, nektariinista. Kaada päälle puolet kastikkeesta. Tee sitten toinen kerros samalla tavalla. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja juustoraaste.

    Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja koristele tuoreella basilikalla.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    85 kcal
  • hiilihydraattia
    7.2 g
  • rasvaa
    4.9 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta