KATSOMASI RESEPTIT
Kananugetit

Resepti: Maku 07/2016

Kananugetit

Resepti: Maku 07/2016

Kananugetit

Itse tehdyt kananugetit ovat rapsakoita ja kaikin puolin herkullisia. Kokeile sinäkin tehdä kananugetit broilerinfileestä!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista kananugetit näin:

    Paloittele broilerit 7–8 osaan. Ripottele pintaan suolaa.

    Jauha hapankorput monitoimikoneessa. Sekoita vehnäjauhot hapankorppumuruihin.

    Riko munat erilliseen kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon paprikajauhe ja pippuri.

    Pyörittele broileripalat ensin muna-mausteseoksessa ja sen jälkeen hapankorppuseoksessa.

    Paista nugetteja pannulla voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes liha on täysin kypsää.

    Voit paistaa nugetit myös 225-asteisessa uunissa, tällöin paistoaika on 10–15 minuuttia. Käännä nugetit paistamisen puolivälissä.

    Tarjoa nugettien kanssa lohkoperunoita ja valkosipulimajoneesia tai makeaa chilikastiketta.

VINKKI

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    151 kcal
  • hiilihydraattia
    7.4 g
  • rasvaa
    4.7 g
  • proteiinia
    19.5 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Broileriruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta