KATSOMASI RESEPTIT
Kalatacot
MA
MU

Resepti: Maku 04/2017

Kalatacot

Resepti: Maku 04/2017

Kalatacot

Raikkaat kalatacot valmistetaan vaaleasta kalasta ja trendikkäästä avokadosalsasta. Pehmeät tortillalätyt kuumennetaan grillissä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Avokadosalsa

Lisäksi

Muut ainesosat

  • pala kaksinkertaista foliota

Tee näin 20 min

20 min
  • Voitele kalapalat öljyllä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

    Nosta kalapalat kaksinkertaisen folion päälle. Grillaa kuumassa grillissä nopeasti viitisen minuuttia, kalapalan koosta riippuen.

    Kuori ja paloittele avokado, yhdistä se valutettuun maissiin. Lisää paloitellut kirsikkatomaatit ja mehu.

    Kuumenna lätyt grillissä. Täytä ne avokado-maissisalsalla ja kalalla. Viimeistele maustekastikkeella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    68 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    5.6 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta