KATSOMASI RESEPTIT
Kalanugetit

Resepti: Maku 03/2017

Kalanugetit

Resepti: Maku 03/2017

Kalanugetit

Päivitä seiti paremmaksi ja paista siitä kalanugetit. Leivitetyt kalanugetit paistuvat ihanan rapeiksi ja haarukoidaan tartarkastikkeen kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Sulata pakastekala kohmeiseksi. Leikkaa se kahdeksaksi palaksi.

    Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle rikottu muna ja kolmannelle korppujauhot ja mausteet.

    Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa, munassa ja lopuksi korppujauho-mausteseoksessa.

    Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Valuta tasaisesti päälle öljyä.

    Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja rapeiksi 15–20 minuuttia.

    Sekoita jogurttiin kurkkusalaatti, sitruunamehu ja pippuri.

    Tarjoa kalanugetit kastikkeen sekä perunasoseen tai bataattiranskisten kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    180 kcal
  • hiilihydraattia
    20.3 g
  • rasvaa
    8.6 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kala, nugetti


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta