KATSOMASI RESEPTIT
Kahvi-ricottamousse

Resepti: Fanni & Kaneli

Kahvi-ricottamousse

Resepti: Fanni & Kaneli

Kahvi-ricottamousse

Ihanan kuohkean moussen salaisuus on ricottajuusto. Mausta vaahto kahvilla ja viimeistele suklaalla!

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Laitan liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen lautaselle.

    Sekoita sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella ricottajuustoa kunnes se on silkkisen tasaista.

    Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi.

    Purista liivalehdet kuivaksi ja sekoita ne kuuman kahvin joukkoon. Anna jäähtyä hetki. Sekoita kahvi ricotan joukkoon.

    Sekoita kermavaahto kahvi-ricottaseokseen lusikalla käännellen.

    Laita mousse jääkaappiin tunniksi. Lusikoi vaahto pussiin ja leikkaa pussin kulmaan reilun kokoinen reikä.

    Pursota mousse tarjoilulaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään tunniksi. Ripottele pinnalle raastettua suklaata juuri ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    375 kcal
  • hiilihydraattia
    7 g
  • rasvaa
    36.2 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta