Kääretorttu viherherukkatäytteellä

Resepti: Maku 03/2011

Kääretorttu vi­her­he­ruk­ka­täyt­teel­lä

Resepti: Maku 03/2011

Kääretorttu vi­her­he­ruk­ka­täyt­teel­lä

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Perinteinen kääretorttu hurmaa aina! Täytteessä maistuvat raikkaat herukat ja makea kinuski.
    Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele varovasti vaahdon joukkoon.
    Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle (35 x 42 cm) ja ripottele päälle viherherukat. Paista 225asteessa 6–8 minuuttia.
    Kumoa kääretorttupohja ylösalaisin puhtaalle keittiöpyyhkeelle tai leivinpaperille. Poista leivinpaperi ja anna pohjan jäähtyä.
    Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon kinuskikastike.
    Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri torttu pitkän sivun puolelta tiiviiksi rullaksi ja jätä saumakohta alle.
    •Herkullisten viherherukoiden sijasta voit käyttää kääretortussa myös muita herukoita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    137 kcal
  • hiilihydraattia
    15.4 g
  • rasvaa
    7.2 g
  • proteiinia
    2.1 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta