KATSOMASI RESEPTIT
Kääretorttu

Resepti: Maku 06/2016

Kääretorttu

Resepti: Maku 06/2016

Kääretorttu

Kääretorttu on klassikko, joka ei vanhene ikinä. Täytä ja kääri torttu heti sen jäähdyttyä, ettei se ehdi kuivahtaa. Mansikkahillolla ja kermavaahdolla täytetty kääretorttu maistuu kaikille.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 annosta

Kääretorttu

Täyte

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista käääretorttu näin:

    Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele sekaisin varovasti nostellen.

    Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja levitä tasaiseksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.

    Ripottele sokeria tasaiseksi kerrokseksi puhtaalle leivinliinalle. Ota kypsä torttupohja uunista ja kumoa sokerin päälle. Poista leivinpaperi heti varovasti vetäen.

    Anna pohjan jäähtyä hetki. Vatkaa sillä välin kuohukerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Levitä kääretorttupohjalle ensin mansikkahillo ja sen päälle kermavaahtoseos.

    Kääri torttu napakalle rullalle leveämmän sivun suuntaisesti. Käännä valmis kääretorttu siten, että sauma jää alapuolelle.

VINKKI

Mansikkahillon tilalla voit käyttää myös muuta mielihilloasi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    234 kcal
  • hiilihydraattia
    36.3 g
  • rasvaa
    7.1 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta