KATSOMASI RESEPTIT
Kaalipata broilerista

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kaalipata broilerista

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kaalipata broilerista

Herkullinen muunnos perinteisestä kaalipadasta, mitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jauhelihan sijaan tässä käytetään broilerin fileesuikaleita ja makea chilikastike viimeistelee maun.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Pilko valkokaali ohuiksi tikuiksi ja tee sama sipulille. Ruskista kaalia ja sipulia voissa paistinpannulla.

    Kuori porkkanat ja leikkaa siivuiksi vinottain. Lisää porkkanaviipaleet kattilaan.

    Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää kattilaan. 

    Ruskista broilerin fileesuikaleet voissa paistinpannulla. Painele isoimpia paloja hieman pienemmiksi paistinlastalla. Lisää broileri kattilaan. Huuhdo paistinpannu ohjeessa mainitulla vesimäärällä ja lisää kattilaan.

    Lisää kattilaan riisi, suola ja makea chilikastike. Sekoita hyvin ja anna hautua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia.

    Lisää valmiin padan päälle lehtipersiljaa ja nauti puolukkahillon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    18 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta