KATSOMASI RESEPTIT
Kaaliburgeri
MA

Resepti: Maku 03/2017

Kaaliburgeri

Resepti: Maku 03/2017

Kaaliburgeri

Paista varhaiskaalista keltaiset kaalipihvit runsaiden kasvishampurilaisten väliin. Mehevät kaalipihvit saavat kivan sävynsä kurkumasta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Kaalipihvit

Paistamiseen

Tarjoiluun

Tee näin 30 min

30 min
  • Suikaloi kaali ja hienonna kevätsipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili. Kuumenna öljyä pannulla ja kuullota siinä kaalia, sipulia, chiliä, inkivääriä, seesaminsiemeniä ja kurkumaa. Lisää etikka ja soija ja kiehauta.

    Vatkaa jauhot, vesi, munat ja suola hyvin tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon vihannessekoitus.

    Kuumenna öljyä pannulla. Jaa taikina neljään osaan ja paista pihvejä noin 6 minuuttia keskilämmöllä. Kun paistopinta on kauniin ruskea, käännä pihvit ja paista toiselta puolelta vielä 6 minuuttia.

    Paahda sämpylät. Kokoa burgerien väliin kaalipihvit, lehtikaalit, viipaloidut avokadot, tomaatit ja sipulit. Mausta maun mukaan majoneesilla ja chilikastikkeella.

VINKKI

Kaalipihvit voi hyvin valmistaa myös gluteenittomista jauhoista. Muista tällöin myös gluteenittomat sämpylät.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    176 kcal
  • hiilihydraattia
    16.7 g
  • rasvaa
    10.1 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Hampurilainen ja hot dog

    Lisää suosikiksi

    Tulosta