Juustosolmusämpylät

Resepti: Apu 01/2007

Juus­to­sol­musäm­py­lät

Resepti: Apu 01/2007

Juus­to­sol­musäm­py­lät

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, siirappi, juustoraaste ja hiutaleet. Alusta taikina jauhoilla kimmoisaksi. Lisää öljy loppuvaiheessa. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Anna taikinan kohota peitettynä. Vaivaa kohonnut taikina. Jaa taikina 15 palaan ja leivo niistä noin 25 cm:n pituisia tankoja. Kiepauta tangot solmuiksi ja anna niiden kohota. Voitele solmusämpylät ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteessa 10–12 minuuttia.  

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    142 kcal
  • hiilihydraattia
    18.3 g
  • rasvaa
    5.5 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta