KATSOMASI RESEPTIT
Juustosarvet

Resepti: Perinneruokaa prkl

Juustosarvet

Resepti: Perinneruokaa prkl

Juustosarvet

Juustosarvet sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ne ovat parhaimmillaan höyryävän kuumina juuri uunista tultuaan. Täytteeksi voi kokeilla miltei mitä vain, kokeile vaikkapa sinihomejuustoa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

täyte

päälle

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva. Lisää joukkoon myös suola ja juustoraaste.

    Alusta vehnäjauhot taikinaan sekä viimeiseksi pehmeä voi. Anna taikinan nousta liinan alla puolisen tuntia.

    Jaa taikina kahteen osaan. Kauli ne pyöreiksi levyiksi ja jaa kahdeksaan kolmioon leivinpyörällä tai veitsellä. 

    Ripottele taikinan päälle juustoraastetta ja kierrä kolmiot rulliksi aloittaen leveästä päästä. Taivuta rullat sarviksi ja anna kohota hyvin.

    Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele päälle juustoraastetta.

    Paista 250 asteessa noin 10-12 min.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    234 kcal
  • hiilihydraattia
    41.1 g
  • rasvaa
    4.2 g
  • proteiinia
    7.3 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta