KATSOMASI RESEPTIT
Juustosalaatti kuivatuilla karpaloilla ja pekaanipähkinöillä
GL
MU

Resepti: Maku 06/2010

Juustosalaatti kuivatuilla karpaloilla ja pe­kaa­ni­päh­ki­nöil­lä

Resepti: Maku 06/2010

Juustosalaatti kuivatuilla karpaloilla ja pe­kaa­ni­päh­ki­nöil­lä

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Kastike

Tee näin 20 min

20 min
  • Paloittele juusto suupalan kokoisiksi.
    Pese päärynä ja omena. Poista siemenkodat ja paloittele hedelmät kuutioiksi.
    Sekoita kulhossa juusto, hedelmät, karpalot ja rouhitut pähkinät. Jätä muutama karpalo koristeeksi.
    Lisää kermaviiliin etikka ja sokeri. Nostele juustosalaatin joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
    Koristele juustosalaatti karpaloilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    169 kcal
  • hiilihydraattia
    5.7 g
  • rasvaa
    11 g
  • proteiinia
    11.5 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta