KATSOMASI RESEPTIT
Juuston rakastajan hillo
MU
MA
GL

Resepti: Maku 06/2009

Juuston rakastajan hillo

Resepti: Maku 06/2009

Juuston rakastajan hillo

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
  • Poista viikunoista kanta, halkaise ne ja kumoa kattilaan. Lisää vesi ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta keitos tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.

    Hienonna salmiakit ja liuota ne pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä. Halutessasi hilloon voimakkaampaa salmiakin makua käytä kolme rasiaa.

    Lisää salmiakkiliuos viikunasoseen joukkoon, sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Jos hillonalku on liian paksua lisää joukkoon vettä. Massan tulee olla löysähköä, mutta ei vetistä. Lisää lopuksi hillosokeri ja kiehauta vielä kerran.

    Lusikoi juuston rakastajan hillo kuumana kauniisiin purkkeihin, sulje ja anna jäähtyä. Säilytä kylmässä.

    •Hillon mukana lahjaksi sopii voimakas juusto, esimerkiksi sinihomejuusto tai pecorino.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    204 kcal
  • hiilihydraattia
    47.7 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    3.1 g
  • suolaa
    15.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta