Juusto-kinkkusarvet

Resepti: Maku 04/2006

Juusto-kinkkusarvet

Resepti: Maku 04/2006

Juusto-kinkkusarvet

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, juustoraaste ja juokseva margariini. Vatkaa vehnäjauhot taikinaan ja alusta taikina pehmeäksi lopuilla jauhoilla.

    Jaa taikina kahteen palaan ja kauli ne jauhotetulla alustalla pyöreiksi levyiksi. Jaa taikinalevyt kahdeksaksi kolmioksi ja täytä juustoraasteella ja kinkkusuikaleilla. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota liinan alla kaksinkertaisiksi.

    Voitele juusto-kinkkusarvet munalla, ripottele pintaan unikonsiemeniä ja paista 225 asteen lämmössä 12–15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    221 kcal
  • hiilihydraattia
    25.5 g
  • rasvaa
    8.9 g
  • proteiinia
    9.4 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta