KATSOMASI RESEPTIT
Juhlavat juustokohokkaat

Resepti: Maku 06/2009

Juhlavat juus­to­ko­hok­kaat

Resepti: Maku 06/2009

Juhlavat juus­to­ko­hok­kaat

Maistuisko mehevän juustoinen kohokas? Täyteläiset juustokohokkaat ovat upea ja täysin vaivan arvoinen herkkupala.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Tee valkokastike. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua, mutta älä ruskista. Laske lämpöä ja lisää maito voimakkaasti samalla vatkaten. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kääntele vähän jäähtyneeseen kohokaspohjaan juustoraasteet.

    Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Säästä keltuaiset jälkiruokaan.

    Nostele valkuaisvaahto kohokasmassan sekaan. Jaa seos hyvin voideltuihin ja korppujauhotettuihin annosvuokiin.

    Paista juustokohokkaita 200 asteessa noin 15 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paiston aikana!

    Tarjoa juustokohokkaat saman tien savulampaan ja vihreän salaatin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    224 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    16.5 g
  • proteiinia
    15.8 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta