KATSOMASI RESEPTIT
Joulumousse

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Joulumousse

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Joulumousse

Samppanjamarmeladilla maustettu ja Budapest-kermavaahdolla kuorrutettu joulumousse on herkullinen joulun jälkiruoka.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 kpl

Muut ainesosat

  • Sokeria maun mukaan. Suklaarouhetta koristeeksi.

Tee näin

  • Vatkataan kerma vaahdoksi. Otetaan puolet kermavaahdosta ja lisätään siihen mascarpone sekä marmeladi. Tarkistetaan maku ja lisätään sopivasti sokeria. Murskataan konvehdit haarukalla ja sekoitetaan toiseen puoleen kermavaahtoa. Tarkistetaan maku ja halutessa voi lisätä sokeria. Laitetaan marmeladivaahto tarjoilukulhoihin ja lisätään päälle Budapest-vaahto, koristellaan suklaarouheella. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
  • hiilihydraattia
  • rasvaa
  • proteiinia
  • kuitua
  • suolaa
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta