Jouluinen vihersalaatti
MU
MA
GL

Resepti: Maku 06/2010

Jou­lui­nen vi­her­sa­laat­ti

Resepti: Maku 06/2010

Jou­lui­nen vi­her­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Revi salaatti ja rucola kulhoon. Leikkaa viinirypäleet kahtia ja viikunat neljään osaan. Aseta palat salaatin joukkoon ja ripottele päälle kuivatut karpalot sekä viinisuolaheinän lehdet. Tarjoa öljy ja balsamico kastikkeeksi erikseen, sillä salaatinlehdet nuutuvat nopeasti, jos sekoitat kastikkeen jouluisen vihersalaatin joukkoon.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    132 kcal
  • hiilihydraattia
    10.8 g
  • rasvaa
    9.3 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    21.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta