KATSOMASI RESEPTIT
Jouluinen tuorepuuro

Resepti: Fanni & Kaneli

Jouluinen tuorepuuro

Resepti: Fanni & Kaneli

Jouluinen tuorepuuro

Sekoita tuorepuuron joukkoon appelsiinia, kuivattuja karpaloita ja pekaanipähkinöitä sekä ripaus lämpöisiä mausteita. Joulunajan tuorepuuro tekeytyy yön yli jääkaapissa ja odottaa siellä aamulla valmiina!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Sekoita kaikki ainekset isossa lasipurkissa. Nosta purkki jääkaappiin ja anna tekeytyä yön yli.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    208 kcal
  • hiilihydraattia
    27 g
  • rasvaa
    7.3 g
  • proteiinia
    8.1 g
  • kuitua
    5.4 g
  • suolaa
    11.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta