KATSOMASI RESEPTIT
Jouluinen possurulla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jouluinen possurulla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jouluinen possurulla

Jouluista makua huokuva possurulla sopii loistavasti joulupöytään kinkun korvikkeeksi. Se saa makunsa sinapista, aprikooseista, hasselpähkinästä ja rosépippureista.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

täyte

kuorrute

Muut ainesosat

  • Look by Eskimo kinkkupussi

Tee näin 2 t 5 min

2 t 5 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 45 min
  • Leikkaa porsaan filee auki kuin kääretorttu, mitä ohuemmaksi saat fileen, sitä parempi on lopputulos.

    Valmista täyte hienontamalla aprikoosit. Revi rosmariinin lehdet pois oksista. Sekoita kaikki ainekset massaksi kulhossa. 

    Levitä massa fileen päälle tasaisesti. Rullaa filee ja sido paistinarulla tiukaksi paketiksi.

    Aseta possurulla paistopussiin ja sulje se. Leikkaa kulmaan pieni höyryaukko.

    Paista 150 asteessa noin 1,5 tuntia. Jäähdytä.

    Kuorruta possurulla sinapilla ja painele lopuksi pintaa hasselpähkinärouhe. Paista 250 asteessa 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

     

VINKKI

Tämän rulla on yhtä hyvää niin lämpöisenä kuin kylmänäkin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    189 kcal
  • hiilihydraattia
    39.7 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    6.7 g
  • suolaa
    8.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta