KATSOMASI RESEPTIT
Jouluinen piparipannacotta
MU

Resepti: Maku 08/2016

Jouluinen pi­pa­ri­pan­nacot­ta

Resepti: Maku 08/2016

Jouluinen pi­pa­ri­pan­nacot­ta

Joulun paras pannacotta maistuu piparilta. Tee jälkiruoat aatonaattona jääkaappiin hyytymään. Viimeistele suolakinuskilla, pipareilla ja puolukoilla ennen tarjoilua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Suolakinuski

Lisäksi

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen.

    Sekoita pinnoitetussa kattilassa kerma ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää myös tanko ja piparkakkumauste. Kuumenna kerma kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä. Poista vaniljatanko.

    Purista liivatteista ylimääräinen vesi. Liuota liivatteet kuumaan kermaan hyvin sekoittaen.

    Jaa seos kuuteen pieneen lasiin. Anna jähmettyä jääkaapissa neljä tuntia tai seuraavaan päivään.

    Valmista kinuski. Kaada pannulle sokeri ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä sekoitellen noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja anna jäähtyä.

    Valuta pannacotta-annosten päälle suolakinuskia. Viimeistele puolukoilla ja piparimuruilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    303 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    30.9 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun jälkiruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta