Jouluinen piimäkakku
MU

Resepti: Maku 06/2010

Jou­lui­nen pii­mä­kak­ku

Resepti: Maku 06/2010

Jou­lui­nen pii­mä­kak­ku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon piimä, omenaraaste ja vähän jäähtynyt voisula. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,5 l). Paista jouluista piimäkakkua 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. Kumoa piimäkakku vähän jäähtyneenä. Mittaa kinuskikastike kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen tuorejuusto joukkoon. Levitä kuorrute täysin jäähtyneen jouluisen piimäkakun päälle ja koristele.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    212 kcal
  • hiilihydraattia
    31.4 g
  • rasvaa
    8.2 g
  • proteiinia
    2.6 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (2)

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta