Jouluinen piimäkakku
MU

Resepti: Maku 06/2010

Jouluinen piimäkakku

Resepti: Maku 06/2010

Jouluinen piimäkakku

Mehevän piimäkakun jouluisen version maustavat piparkakuista tutut mausteet. Kaunis kinuskikastike-tuorejuustokuorrutus aateloi piimäkakun juhlapöytään sopivaksi!

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 annosta

Kuorrutus

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.

    Lisää joukkoon piimä, omenaraaste ja vähän jäähtynyt voisula. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

    Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,5 l).

    Paista jouluista piimäkakkua 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla.

    Kumoa piimäkakku vähän jäähtyneenä.

    Mittaa kinuskikastike kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen tuorejuusto joukkoon.

    Levitä kuorrute täysin jäähtyneen jouluisen piimäkakun päälle ja koristele koristerakeilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.7
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    212 kcal
  • hiilihydraattia
    31.4 g
  • rasvaa
    8.2 g
  • proteiinia
    2.6 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

70% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo7
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää aiheesta: Jou­lu­lei­von­nai­set

Lisää suosikiksi

Tulosta