KATSOMASI RESEPTIT
Jouluinen itse tehty Daim

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Jouluinen itse tehty Daim

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Jouluinen itse tehty Daim

Itse tehty daim saa jouluisen maun piparkakkumausteesta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mantelijauhe, sokeri, siirappa ja piparkakkumauste. Keitä ainaksia koko ajan sekoittaen kymmenisen minuuttia, kunnes seos hieman tummuu. Kaada massa leivinpaperin päälle. Nosta toinen leivinpaperi seoksen päälle. Kaulitse massaa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi. Anna jäähtyä.

    Sulata maitosuklaa ja levitä levyn päälle, kuvioi pinta halutessasi lastalla. Anna jäähtyä ja kovettua huoneenlämmössä. Paloittele levy paloiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    556 kcal
  • hiilihydraattia
    43.3 g
  • rasvaa
    38.7 g
  • proteiinia
    9.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta