KATSOMASI RESEPTIT
Jauheliha-uunibataatit
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Jauheliha-uunibataatit

Resepti: Maku 01/2017

Jauheliha-uunibataatit

Uunibataatit sopivat mainiosti myös täytettäviksi! Muhkea jauhelihatäyte tekee uunibataateista kokonaisen aterian.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Täyte

Lisäksi

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Tee täytetyt bataatit näin:

    Halkaise bataatit vuokaan. Sivele leikkauspinnat öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes bataatit ovat pehmeitä.

    Ruskista jauheliha. Hienonna kevätsipulit. Leikkaa tomaatti ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää jauhelihan joukkoon. Mausta seos.

    Koverra bataattien sisuksesta osa pois, soseuta haarukalla ja lisää täyteen joukkoon.

    Täytä bataatit ja viimeistele juustoraasteella. Paista uunissa 5–10 minuuttia.

    Viimeistele annokset suikaloidulla jäävuorisalaatilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    129 kcal
  • hiilihydraattia
    6 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    7.5 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta