Jauheliha-munakasrulla

Resepti: Maku 06/2005

Jauheliha-munakasrulla

Resepti: Maku 06/2005

Jauheliha-munakasrulla

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.

    Paista munakasta 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja kumoa vähän jäähtyneenä toiselle leivinpaperille.

    Valmista täyte pohjan paistuessa uunissa. Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja lisää joukkoon sipulit. Mausta seos fondilla, mustapippurilla ja pizzamausteella. Hauduta pannulla noin 10 minuuttia ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaatit.

    Levitä jauhelihatäyte munakaspohjan päälle ja pyöräytä levy leivinpaperia apuna käyttäen melko tiukalle rullalle. Pane munakasrulla takaisin leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Kuorruta jauheliha-munakasrullaa 200- asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.

    •Koristele munakasrulla tuoreella basilikalla. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

    •Vaihtelua munakasrullaan saat lisäämällä taikinaan esimerkiksi pakastepinaattia, tomaattipyreetä tai yrttejä. Täytteeksi sopivat myös sienet, kasvikset ja kala.

    •Keliaakikolle sopivan munakasrullan saat käyttämällä taikinaan hiivaleipäjauhoja vastaavan määrän gluteenitonta jauhoseosta.

VINKKI

Munakasrulla on loistavaa vierastarjottavaa. Valmista munakasrulla hyvissä ajoin valmiiksi ja kuorruta se juustoraasteella vasta ennen tarjoilua. Näppärä herkku myös perheen saunailtoihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    349 kcal
  • hiilihydraattia
    16.1 g
  • rasvaa
    19.8 g
  • proteiinia
    26.3 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    2.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin8
  • Helppo3
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta4
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 29.11.2014

    namsk

    Ihan mieletöntä,tykkäsi ja tänään uudelleen...

  • 11.09.2014

    Vierailija

    Tämä vei kielen mennessään, tein kyllä täytteen eri matskuista mutta tuo "pohja" oli nerokkaan yksinkertainen ja toimiva ja oli vielä seuraavanakin päivänä valloittavan makuista.

    • Kaikki meni
    • Onnistuin
    • Helppo
    • Hurmasin vieraat
    • Opin uutta
  • 14.05.2012

    Vierailija

    Tosi hyvää, monet rullat tullut tehtyä, niin gluteenittomana kuin vehnäjauhoilla. Arkeen ja juhlaan, SUOSITTELEN!

  • 09.04.2012

    Vierailija

    Mutta? meidän kersat kyselee ja vaatii tällä reseptillä tehtyä rullaa kerran viikossa :)

Lisää kommentteja (2)

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta