KATSOMASI RESEPTIT
Jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsakupit
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Jauheliha-mais­si­täyt­tei­set ke­sä­kur­pit­sa­ku­pit

Resepti: Maku 05/2016

Jauheliha-mais­si­täyt­tei­set ke­sä­kur­pit­sa­ku­pit

Valmista täytetyt kesäkurpitsat uudella tavalla ja kaiverra ne hauskoiksi kupeiksi. Jauheliha, maissi ja cheddar maustavat kasvikset herkullisiksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista jauheliha-maissitäytteiset kesäkurpitsat näin:

    Leikkaa kesäkurpitsat kolmeen tai neljään palaan (noin 5 cm:n pituisiksi). Koverra sisus pois lähes pohjaan asti. Nosta kesäkurpitsakupit voideltuun uunivuokaan.

    Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää silputtu sipuli ja chili ja paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää maissi, juusto ja yrtit.

    Täytä kasvikset. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista täytettyjä kesäkurpitsoja 200 asteessa noin 20 min.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    115 kcal
  • hiilihydraattia
    4.6 g
  • rasvaa
    7.5 g
  • proteiinia
    7.1 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta