KATSOMASI RESEPTIT
Jauheliha-kukkakaalivuoka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jauheliha-kuk­ka­kaa­li­vuo­ka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jauheliha-kuk­ka­kaa­li­vuo­ka

Tämä herkullinen jauhelihavuoka on astetta kevyempi kukkakaalin ansiosta. Loistavaa arkiruokaa nopean valmistuksen ansiosta.

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon kuutioitu sipuli. Kuullota hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli ja tomaattipyree. Mausta timjamilla, oreganolla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi tomaattimurska ja anna hautua hetki.

    Viipaloi kukkakaali ohuiksi suikaleiksi ja nosta palat voideltuun uunivuokaan. Kaada päällä jauhelihakastike ja sekoita hieman. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.

    Ota vuoka pois uunista. Sekoita ja lisää päälle juustoraaste. Paista vielä noin 30-45 min kunnes kukkakaali on kypsynyt.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    50 kcal
  • hiilihydraattia
    2.6 g
  • rasvaa
    1.5 g
  • proteiinia
    6.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin5
  • Helppo4
  • Opin uutta2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta