Jauheliha-kaalikeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 04/2009

Jauheliha-kaalikeitto

Resepti: Maku 04/2009

Jauheliha-kaalikeitto

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori sipulit ja juurekset. Hienonna sipuli. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja lanttu sekä perunat kuutioiksi. Suikaloi kaali.

    Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauheliha ja sipulit. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla.

    Kuumenna vesi ja liemikuutiot suurehkossa kattilassa. Lisää kasvikset ja jauheliha. Lisää tarvittaessa vettä niin, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Keitä kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

    Koristele jauheliha-kaalikeitto tuoreella persiljalla ja tarjoa ruis- tai näkkileivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.1
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    257 kcal
  • hiilihydraattia
    17.2 g
  • rasvaa
    14.1 g
  • proteiinia
    14.7 g
  • kuitua
    4.5 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (21)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin12
  • Helppo8
  • Hurmasin vieraat3
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni5
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 25.10.2014

    Vierailija

    Maistui hyvältä

    • Onnistuin
  • 02.09.2014

    Vierailija

    Hei Mauro! Onpa kiva kuulla Italista ruoka terveisiä!
    Garda-järven lähellä on asunut myös minun ystäviäni (Pino Italiasta ja Senja Suomesta:) Yritän tässä tehdä kaalikeittoa ja siksi eksyin tänne sivulle. En ole mikään ruoanlaittaja-tyyppi ja siksi kaikki vinkit ovat tervetulleita. Kiitos niistä! (Laitoin heti hunajaa joukkoon)
    Gardajärvelle Italian mukavaa ja herkullista loppukesää...syksyä! Ja muille tietty myös! Hanna-Liisa

  • 25.08.2014

    mauro pavoni

    Olen pavoni mauro asun Bussolengossa Italiassa ( gardajarven alue ).Vaimoni on suomalainen ( Uukuniemi ) asuin Helsingissa 1985 1990 ja olin toyssa Amicalla-Fazer . Minusta on kiva katsoa internetista perus-suomalaistaruokaohjet ja minun mielestani se on erinomainaista. Vaikka me asumme Italiassa usein keittettan just suomalaista-ruoka oma perhe ( vaimo ja 2 isopojat ) tai ystavien kanssa. Esim: karjalanpaisti, jauheliha-kaalilaatikko/keitto, lohilaatikko, kraavi-lohi ( perus ohje Helsingin satamatori kalastajat ), nakkikeitto, valkosipuliperuna ja muut ( se rippu aineksesta).
    anteksi vihreista tein yksin ilman vaimoni apua. Terveisia Italiasta ja hyva kesan jatko

  • 16.08.2014

    Anonymous

    En paista jauhelihaa vaan lisään sen keittoon raakana pieninä nokareina puolivälissä ; kyllä se kypsyy keitettäessä ja maku sen kun vaan paranee - kokeile, jos et usko!!!

Lisää kommentteja (17)

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta