KATSOMASI RESEPTIT
Jauheliha-kaalikeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 04/2009

Jauheliha-kaalikeitto

Resepti: Maku 04/2009

Jauheliha-kaalikeitto

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori sipulit ja juurekset. Hienonna sipuli. Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja lanttu sekä perunat kuutioiksi. Suikaloi kaali.

    Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauheliha ja sipulit. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla.

    Kuumenna vesi ja liemikuutiot suurehkossa kattilassa. Lisää kasvikset ja jauheliha. Lisää tarvittaessa vettä niin, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Keitä kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

    Koristele jauheliha-kaalikeitto tuoreella persiljalla ja tarjoa ruis- tai näkkileivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    51 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    2.8 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (26)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin36
  • Helppo28
  • Hurmasin vieraat9
  • Opin uutta6
  • Ei maistunut6
  • Kaikki meni16
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (22)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

Lisää suosikiksi

Tulosta