KATSOMASI RESEPTIT
Jasmiiniteessä marinoitu hedelmäsalaatti
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Jasmiiniteessä marinoitu he­del­mä­sa­laat­ti

Resepti: Maku 02/2017

Jasmiiniteessä marinoitu he­del­mä­sa­laat­ti

Trooppinen hedelmäsalaatti on brunssin raikastus. Jasmiinitee antaa sille herkän kukkaisen makuvivahteen. Anna hedelmäsalaatin marinoitua rauhassa yön yli.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Jasmiiniteemarinadi

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Kuori ananas, poista puumainen ydin ja leikkaa hedelmä kuutioiksi.

    Kuori ja kuutioi mango. Poista verigreipeistä kuoret ja leikkaa hedelmät terävällä veitsellä kalvottomiksi lohkoiksi.

    Kuori ja viipaloi kiivit. Huuhtele ja viipaloi karambola. Nosta hedelmät kulhoon.

    Kiehauta marinadia varten vesi, lisää teelehdet ja hauduta pakkauksen ohjeen mukaan 2–3 minuuttia.

    Siivilöi tee. Lisää hunaja, minttu, limettimehu ja kardemumma.

    Kaada lämmin marinadi hedelmien päälle.

    Nosta hedelmäsalaatti peitettynä jääkaappiin. Anna maustua vähintään pari tuntia tai yön yli.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    33 kcal
  • hiilihydraattia
    7 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    3.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta