KATSOMASI RESEPTIT
Jälkimarinoitu paahtopaisti yrttimarinadissa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Jälkimarinoitu paahtopaisti yrt­ti­ma­ri­na­dis­sa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Jälkimarinoitu paahtopaisti yrt­ti­ma­ri­na­dis­sa

Yrttinen jälkimarinoitu paahtopaisti on sukujuhlien takuuvarma tarjottava.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 6 t 30 min

6 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
6 t
  • Ota paahtopaisti huoneenlämpöön noin kaksi tuntia ennen valmistusta. Kuivaan paahtopaisti hyvin talouspaperilla ennen paistamista. Kuumenna pannu todella kuumaksi ja lisää öljy. Ruskista paahtopaistin pinta kauttaaltaan. Hiero suola ja mustapippuri hyvin paahtopaistin pintaan.

    Nosta paahtopaisti uunivuoassa 125 asteiseen uuniin ja anna olla kunnes sisälämpötila on 54C. Kääri paahtopaisti tuplafolioon ja anna vetäytyä puolituntia. Leikkaa paahtopaisti mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.

    Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään. Lisää marinadi paahtopaisti siivujen joukkoon ja anna marinoitua vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    814 kcal
  • hiilihydraattia
    10.2 g
  • rasvaa
    87.4 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

paahtopaisti


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta