KATSOMASI RESEPTIT
Jäätelökääretorttu

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jää­te­lö­kää­re­tort­tu

Resepti: Perinneruokaa prkl

Jää­te­lö­kää­re­tort­tu

Täytä suklainen torttupohja vaniljajäätelöllä ja kääräise se rullalle. Koristele tämä kesäinen herkku tuoreilla marjoilla ja nauti välittömästi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

lisäksi

Tee näin 3 t 35 min

3 t 35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
3 t 15 min
  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

    Sekoita leivinjauhe, perunajauhot, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi jauhot vaahtoon ja sekoita nostelemalla, jotta vaahto pysyy kuohkeana.

    Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Anna hieman jäähtyä. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä täysin leivinpaperin alla.

    Leikkaa jäätelöstä noin 0,5-1 cm paksuisia levyjä ja asettele ne torttupohjan päälle. Rullaa kääretorttu leivinpaperin avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta vähintään 3 tuntia tai yön yli.

    Koristele kääretorttu kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    275 kcal
  • hiilihydraattia
    46.4 g
  • rasvaa
    8.7 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta