KATSOMASI RESEPTIT
Jäädytetty Baileys-kakku

Resepti: Lunni leipoo

Jäädytetty Baileys-kakku

Resepti: Lunni leipoo

Jäädytetty Baileys-kakku

Suklaalta, piparilta ja appelsiinilta maistuva jäädytetty Baileys-kakku on täydellinen pikkujoulujen tai joulupöydän herkku. Älä säästele koristeluissa!

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 4 t 15 min

4 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Vuoraa 22-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

    Murskaa piparit monitoimikoneessa, ota vähän talteen koristelua varten. Kaada puolet jäljelle jäävästä piparimurskasta vuoan pohjalle ja painele tasaiseksi.

    Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma, lisää mascarpone, tomusokeri ja appelsiiniaromi. Kääntele joukkoon myös Baileys ja hieman jäähtynyt suklaasula.

    Kaada puolet massasta keksipohjan päälle. Ripottele pinnalle loput piparimurskasta, painele tasaiseksi lastalla. Levitä loput massasta päälle ja tasoita lastalla. 

    Peitä tuorekelmulla ja anna jäätyä pakkasessa mielellään yön yli.

    Ota kakku n. 30 min ennen tarjoilua pakkasesta. Sulata suklaa ja valuta pinnalle, ripottele päälle vuorotellen piparimuruja ja valuta sulaa suklaata. Poista irtokakkupohjavuoan reunat ja tarjoile kakku, kun se on hieman pehmennyt. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    379 kcal
  • hiilihydraattia
    24.4 g
  • rasvaa
    30.6 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    53.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (8)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (4)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta