KATSOMASI RESEPTIT
Itusalsalla täytetyt salaattiveneet
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Itusalsalla täytetyt salaattiveneet

Resepti: Maku 05/2016

Itusalsalla täytetyt salaattiveneet

Itusalsalla täytetyt salaattiveneet vastaavat kevyen kaipuuseen. Testaa alkupalana tai kevyenä lounaana. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Itusalsalla täytetyt salaattiveneet valmistuvat näin:

    Huuhtele salaatti ja irrota lehdet. Leikkaa pois kitkerä kanta. Jos et pidä sikurin kitkeryydestä, liota lehtiä hetki lämpimässä vedessä.

    Leikkaa meloni pieniksi kuutioiksi. Raasta hyvin pestyn limetin kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki itusalsan ainekset yhteen ja täytä salaattiveneet.

    * Kuvassa ovat myös kvinoasalaattitäytteiset avomaankurkut, nam!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    69 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    5.4 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta