KATSOMASI RESEPTIT
Itse tehty siemennäkkäri
GL
MA

Resepti: Maku 01/2016

Itse tehty siemennäkkäri

Resepti: Maku 01/2016

Itse tehty siemennäkkäri

Uskomattoman helppoa ja herkullista siemennäkkäriä maistettuasi et enää muuta näkkäriä kaipaakaan! Uunissa paahtuneet siemenet ja rapsakka rakenne tekevät näkkäristä vastustamattoman.

ARVIOI
4.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista siemennäkkäri näin:

    Sekoita auringonkukan-, hampun-, seesamin- ja pellavansiemenet kulhossa. Lisää kaurahiutaleet, perunajauhot ja suola.

    Lisää munat ja sekoita tasaiseksi.

    Levitä näkkäritaikina leivinpaperin päälle uunipellille mahdollisimman ohueksi levyksi.

    Paista siemennäkkäriä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes näkkäri on rapeaa ja saanut kauniin paahtuneen sävyn.

    Jos haluat tasaisia paloja, paloittele näkkärilevy veitsellä heti uunista ottamisen jälkeen. Anna palojen jäähtyä ritilällä. Voit myös antaa näkkärin jäähtyä ritilällä kokonaisena ja murtaa sen vasta sitten sopiviksi paloiksi.

    Tarjoa siemennäkkäriä voin ja juuston kanssa.

VINKKI

* Voit vaihdella näkkärin siemeniä makusi mukaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    419 kcal
  • hiilihydraattia
    13.1 g
  • rasvaa
    33 g
  • proteiinia
    18.1 g
  • kuitua
    5.7 g
  • suolaa
    88.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta