KATSOMASI RESEPTIT
Itämaiset lampaankyljykset
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2008

Itämaiset lam­paan­kyl­jyk­set

Resepti: Maku 01/2008

Itämaiset lam­paan­kyl­jyk­set

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Ota lampaankyljykset huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Kuivaa lihat talouspaperilla ja painele kyljykset kevyesti kämmensyrjällä.

    Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja sivele ohut kerros lampaankyljysten molemmin puolin.

    Pariloi lampaankyljyksiä öljyssä pari minuuttia per puoli.

    Tarjoa lampaankyljysten lisänä savuselleripyreetä ja couscousia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    337 kcal
  • hiilihydraattia
    10.8 g
  • rasvaa
    25.5 g
  • proteiinia
    16.6 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta