KATSOMASI RESEPTIT
Itämaiset kalapyörykät
GL
MA

Resepti: Maku 01/2017

Itämaiset kalapyörykät

Resepti: Maku 01/2017

Itämaiset kalapyörykät

Mausta kalapyörykät ihanan mausteisiksi chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla. Gluteenittomat kalapyörykät valmistuvat ilman korppujauhoja. 

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Tee kalapyörykät näin:

    Sulata kalafileet kohmeisiksi. Keitä peruna kypsäksi ja jäähdytä.

    Jauha kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä hienoksi. Lisää peruna, muna, maissijauhot, suola ja pippuri.

    Hienonna chili, kevät- tai ruohosipuli ja korianteri ja lisää seokseen. Pyöräytä kaikki ainekset nopeasti sekaisin.

    Pyöritä seoksesta pullia leivinpaperin päälle uunipellille.

    Paista kalapyöryköitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kalapyörykät riisin ja salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    79 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    1.2 g
  • proteiinia
    11.1 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, maidoton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta