Italiansalaatti

Resepti: Maku 06/2008

Ita­lian­sa­laat­ti

Resepti: Maku 06/2008

Ita­lian­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikkaa kuoritut perunat, porkkanat ja omenat sekä maustekurkut ja liha ohuiksi suikaleiksi. Kumoa ainekset kulhoon. Lisää joukkoon pakasteherneet ja keitetty makaroni.

    Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon varovasti nostellen. Anna italiansalaatin maustua jääkaapissa peitettynä seuraavaan päivään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    142 kcal
  • hiilihydraattia
    18.4 g
  • rasvaa
    4.1 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    2.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

perinteinen


Laatinut:

Kuva:

Sami Repo

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta