KATSOMASI RESEPTIT
Italialainen tiramisu

Resepti: Maku 02/2007

Italialainen tiramisu

Resepti: Maku 02/2007

Italialainen tiramisu

Italialainen klassikkojälkiruoka tiramisu toimii joka tilanteessa. Tällä reseptillä valmistat ihanan mehevän ja kostean tiramisun. Katso VIDEO miten helposti tiramisu tehdään.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Valmista ihana italialainen tiramisu näin:

    Mausta jäähtynyt kahvi marsalalla.

    Erota keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

    Lisää sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota.

    Sekoita keltuaisvaahtoon mascarpone. Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen.

    Kasta yksitellen puolet kekseistä maustettuun kahviin ja asettele ne vuoan pohjalle sokeripuoli ylöspäin. Levitä päälle puolet juustoseoksesta. Toista keksi-mascarpone kerrokset.

    Hunnuta italialainen tiramisu kaakaojauheella ja anna jälkiruoan tekeytyä jääkaapissa parista tunnista vuorokauteen.

VINKKI

  • Savoiardi-keksit voit korvata kahden munan sokerikakkupohjalla, jonka revit paloiksi ennen kostutusta.
  • Marsalan sijaan kostutusliemeen voit käyttää esimerkiksi manteli- tai kahvilikööriä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    246 kcal
  • hiilihydraattia
    14.4 g
  • rasvaa
    17.6 g
  • proteiinia
    6.7 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (41)

82% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin95
  • Helppo73
  • Hurmasin vieraat64
  • Opin uutta31
  • Ei maistunut24
  • Kaikki meni60
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Tämä onnistuu aina vain yhtä hyvin! Kahvin sekaan laitan konjakkia tai Amaretto Disaronnoa. Keksi- ja juustokerrosten päälle aina myös kaakaojauhekerros ja ylimmäisen kaakaokerroksen päälle vielä suklaalevystä raastetta! Paras lopputulos on vuorokauden tai kahden päästä jolloin Tiramisu on tekeytynyt tarpeeksi jämäkäksi eikä Mascarpone-seos valu leikatessa.

    • Taivaallista :)

      • Onnistuin
      • Helppo
      • 09.04.2016

        Vierailija

        Hyvä resepti jonka muistaa ulkoa seuraavallakin kertaa. Marsalan tilalle olen käyttänyt kerran puolukkamehua, kerran pihlajanmarjalkööriä ja kerran mesimarjalIkööriä. Pelkkä kahvikin on hyvää!

        • Onnistuin
        • Helppo
        • Hurmasin vieraat
        • Kaikki meni
        • 02.02.2016

          Vierailija

          Taivaallisen ihanaa!

          • Onnistuin
          • Helppo
          • Hurmasin vieraat
          Lisää kommentteja (37)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Italia

          Lisää suosikiksi

          Tulosta