Italialainen tiramisu

Resepti: Maku 02/2007

Italialainen tiramisu

Resepti: Maku 02/2007

Italialainen tiramisu

Italialainen klassikkojälkiruoka tiramisu toimii joka tilanteessa. Tällä reseptillä valmistuu ihanan mehevä ja kostea tiramisu. Suosittelemme!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista ihana tiramisu näin:

    Mausta jäähtynyt kahvi marsalalla.

    Erota keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

    Lisää sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota.

    Sekoita keltuaisvaahtoon mascarpone. Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen.

    Kasta yksitellen puolet kekseistä maustettuun kahviin ja asettele ne vuoan pohjalle sokeripuoli ylöspäin. Levitä päälle puolet juustoseoksesta. Toista keksi-mascarpone kerrokset.

    Hunnuta italialainen tiramisu kaakaojauheella ja anna jälkiruoan tekeytyä jääkaapissa parista tunnista vuorokauteen.

VINKKI

  • Savoiardi-keksit voit korvata kahden munan sokerikakkupohjalla, jonka revit paloiksi ennen kostutusta.
  • Marsalan sijaan kostutusliemeen voit käyttää esimerkiksi manteli- tai kahvilikööriä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    428 kcal
  • hiilihydraattia
    25.1 g
  • rasvaa
    30.7 g
  • proteiinia
    11.6 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (28)

78% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin22
  • Helppo16
  • Hurmasin vieraat17
  • Opin uutta8
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni19
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (24)

Kommentoi

Lisää aiheesta: Italia

Lisää suosikiksi

Tulosta