Italialainen tattirisotto
MU
GL

Resepti: Maku 06/2006

Italialainen tattirisotto

Resepti: Maku 06/2006

Italialainen tattirisotto

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla. Lisää voi ja riisi, sekoittele ja anna riisien paahtua läpikuultaviksi.

    Lisää tattiviipaleet sekä sipulisilppu. Anna kuullottua ja paahtua kevyesti. Lisää valkosipuli sekä valkoviini. Hämmennä riisiä ja sieniseosta niin, ettei riisi pääse palamaan pohjaan. Lämpö on hyvä pitää mietona. Lisää nestettä vähitellen ja anna risoton hautua hiljalleen napsahtavan kypsäksi. Tattirisoton kuuluu olla lusikoitavan löysää.

    Mausta italialainen tattirisotto parmesaanilastuilla, persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    496 kcal
  • hiilihydraattia
    42.9 g
  • rasvaa
    28.4 g
  • proteiinia
    8.9 g
  • kuitua
    3.9 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (10)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin30
  • Helppo16
  • Hurmasin vieraat15
  • Opin uutta8
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni12
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (6)

Kommentoi

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta