KATSOMASI RESEPTIT
Italialainen pizzataikina

Resepti: Fanni & Kaneli

Italialainen pizzataikina

Resepti: Fanni & Kaneli

Italialainen pizzataikina

Tällä reseptillä syntyy herkulliset italialaistyyliset pizzat! Taikinaa kohotetaan pitkän kaavan mukaan jääkaapissa ja pizzat paistetaan kuumassa uunissa rapeiksi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Yhdistä jauhot ja kuivahiiva kulhossa. Sekoita suola veteen. Sekoita vesi-suolaseos jauhoseokseen.

    Vaivaa kunnes taikina on sileää noin 10 minuuttia. Lisää öljy ja vaivaa kunnes se on sekoittunut taikinaan. Peitä kulho kelmulla. Nosta taikina jääkaappiin ja anna sen kohta siellä 18-24 tuntia.

    Ota taikina jääkaapista ja jaa se neljään osaan. Pyörittele taikinapalat palloiksi. Laita taikinapallot leivinpaperin päälle työtasolle ja peitä kelmulla. Anna taikinan levätä pari tuntia.

    Taputtel taikinapallot ohuiksi pizzoiksi ja nosta pellille. Täytä pizzat haluamillasi täytteillä. Paista 250-300 asteisessa uunissa kunnes pizza on kypsää.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    33 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    3.7 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta