KATSOMASI RESEPTIT
Italialainen parsakaalikeitto
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Italialainen par­sa­kaa­li­keit­to

Resepti: Maku 01/2017

Italialainen par­sa­kaa­li­keit­to

Parsakaalikeiton herkullisessa italialaisessa versiossa on mukana myös pinaattia. Pinjansiemenet ja parsakaalipalat antavat hyvää purutuntumaa sileään keittoon. 

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori ja silppua sipulit. Huuhdo parsakaalit ja irrota kukinnot. Leikkaa osa varsista kuutioiksi, jotka tulevat keiton pinnalle. Viipaloi loput varret käytettäväksi keittoon.

    Kuullota sipuleita hetki öljyssä kattilassa. Lisää parsakaalit ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

    Nostele halutessasi keitosta pois muutama parsakaalin kukinto ennen soseuttamista. Lisää sitten pinaatti ja soseuta keitto sileäksi. Kumoa kukinnot takaisin keittoon.

    Kuumenna keitto ja lisää mascarpone tai tuorejuusto. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Paista varsipalat öljyssä napakan pehmeiksi. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

    Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Tarjoa varsipalat ja siemenet keiton lisäkkeenä. Koristele annokset basilikanlehdillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    56 kcal
  • hiilihydraattia
    1.2 g
  • rasvaa
    4.4 g
  • proteiinia
    2.6 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta