KATSOMASI RESEPTIT
Italialainen bolognese

Resepti: Fanni & Kaneli

Italialainen bolognese

Resepti: Fanni & Kaneli

Italialainen bolognese

Hitaasti hautuneessa bolognese-kastikkeessa on upeat aromit! Bolognesea kannattaa
tehdä kerralla iso padallinen. Tarjoile pastan kanssa ja ripottele pinnalle parmesaania.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuumenna pata tai korkeareunainen iso paistinpannu (valitse astia, jossa on kansi). Paista kuutioitua pancettaa muutaman minuutin keskilämmöllä.

    Leikkaa kuoritut porkkanat, sipuli ja varsiselleri pieniksi kuutioiksi. Lisää ne pannulle ja kuullota kymmenisen minuuttia kunnes vihannekset ovat pehmentyneet. 

    Lisää pannulle jauheliha. Kypsennä välillä käännellen kunnes jauheliha on kauttaaltaan ruskistunut.

    Kaada joukkoon punaviini. Anna kiehua reippaasti pari minuuttua. Kuumenna samalla eri kattilassa lihaliemi.

    Sekoita mukaan tomaattipyree. Kaada joukkoon kuumennettu lihaliemi. (Voit käyttää esimerkiksi lihaliemikuutiota tai fondia.) Lisää laakerinlehdet.

    Nosta päälle kansi ja anna porista hiljalleen 2 1/2 - 3 tuntia.

    Ota laakerinlehdet pois kastikkeesta. Tarjoile bolognese pastan kanssa. Ripottele päälle hienoksi raastettua parmesaania.

     

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    46 kcal
  • hiilihydraattia
    4.1 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    2.8 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta