KATSOMASI RESEPTIT
Isomaksaruohopesto
GL
MU

Resepti: Maku 04/2016

Iso­mak­sa­ruo­ho­pes­to

Resepti: Maku 04/2016

Iso­mak­sa­ruo­ho­pes­to

Mietitkö, mitä tehdä isomaksaruohosta? Etelä- ja Keski-Suomessa kasvavan villiyrtin mehevät lehdet sopivat hyvin pestojen ja tahnojen valmistukseen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista isomaksaruohopesto näin:

    Huuhtele ja kuivaa isomaksaruohon lehdet. Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla. Raasta parmesaani. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

    Mittaa kaikki aineet öljyä lukuunottamatta tehosekoittimeen. Käynnistä kone ja lisää öljyä nauhana koneen käydessä, kunnes seoksessa on haluamasi rakenne. Voit siis jättää peston rouheaksi tai surauttaa sen täysin sileäksi.

    Purkita pesto ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa pastan, leipien ja salaattien kanssa. Isomaksaruohopesto säilyy jääkaapissa noin viikon.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    619 kcal
  • hiilihydraattia
    8.8 g
  • rasvaa
    62.2 g
  • proteiinia
    11.1 g
  • kuitua
    4 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vappu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta