Isoäidin kurpitsapiirakka (Grandma’s pumpkin pie)

Resepti: Maku 06/2010

Iso­äi­din kur­pit­sa­pii­rak­ka (Grand­ma’s pump­kin pie)

Resepti: Maku 06/2010

Iso­äi­din kur­pit­sa­pii­rak­ka (Grand­ma’s pump­kin pie)

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

2 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 26–28 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada kurpitsatäyte piirakkapohjan päälle. Paista kurpitsapiirakkaa 175 asteessa noin 50 min. Tarjoile isoäidin kurpitsapiirakka vaahdotetun kerman kanssa. •Kurpisasosetta löydät isompien ruokakauppojen amerikkalaisten tuotteiden hyllyltä. •Konsentroidun maidon voit korvata sekoittamalla maitojauheeseen 40 % ohjeen mukaisesta veden määrästä.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    355 kcal
  • hiilihydraattia
    38.4 g
  • rasvaa
    20.4 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (2)

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta