KATSOMASI RESEPTIT
Intialainen naanleipä
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Intialainen naanleipä

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Intialainen naanleipä

Intiassa naanleivät paistetaan tandooriuunissa. Leivistä revitään paloja, joita käytetään lusikan tapaan. Leivo mahtavan hyvät naanleivät tällä ohjeella!

ARVIOI
4.4

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
1 t 25 min
  • Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Mittaa jogurtti ja maito kattilaan. Kuumenna sekoitellen kädenlämpöiseksi.

    Liuota hiiva lämpimään jogurttiseokseen. Lisää sokeri ja suola. Sekoita joukkoon jauhot, mutta älä vaivaa. Lisää lopuksi voi.

    Kohota taikinaa liinalla peitettynä 30–60 minuuttia.

    Pane paistokivi tai uunipelti uunin yläosaan. Kuumenna uuni 275-asteiseksi. On tärkeää, että myös paistoalusta on kuuma, kun leivät nostetaan uuniin.

    Leivo taikinasta pötkö ja jaa se kuuteen osaan. Kauli tai painele jokainen pala parin millin paksuiseksi kolmion muotoiseksi leiväksi.

    Nosta kaksi tai kolme leipää kerrallaan kuumalle paistokivelle tai pellille. Paista 5–8 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Tarjoa leivät lämpiminä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    360 kcal
  • hiilihydraattia
    60.6 g
  • rasvaa
    8.6 g
  • proteiinia
    9.2 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta