KATSOMASI RESEPTIT
Intialainen kurpitsapata
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Intialainen kurpitsapata

Resepti: Maku 07/2016

Intialainen kurpitsapata

Ihana kasvispata saa kivaa makua kurpitsasta. Lempeä kotijuusto kruunaa kurpitsapata-annokset. Älä pelästy pitkää mausteluetteloa, kaikki ainekset löytyvät lähikaupasta. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 t 30 min

10 t 30 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
9 t 45 min
  • Valmista intialainen kurpitsapata näin:

    Liota papuja ja kikherneitä kylmässä vedessä 8 tuntia. Valuta vesi pois ja keitä pavut ja kikherneet kypsiksi pakkausohjeen mukaan.

    Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Kuori ja leikkaa se kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

    Kuumenna rasva padassa, lisää mausteet ja sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipuli pehmenee. Lisää pyree ja kuumenna. Kaada pataan vesi ja murenna sekaan liemikuutio. Lisää kurpitsakuutiot ja pavut. Peitä pata kannella ja anna hautua liedellä tai 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

    Ryöppää pinaatti nopeasti kiehuvassa vedessä.

    Lisää pataan kookosmaito ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää pinaatti.

    Leikkaa juusto viipaleiksi. Puolita viipaleet ja paista ne öljyssä nopeasti ruskeaksi. Lisää juusto valmiiden annosten päälle.

    Tarjoa intialaisen kurpitsapadan lisänä riisiä, naan-leipää ja mangochutneya. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    93 kcal
  • hiilihydraattia
    6 g
  • rasvaa
    5.1 g
  • proteiinia
    5.3 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta