KATSOMASI RESEPTIT
Intialainen kanakorma (Mughlai chiken Korma)
GL
MU

Resepti: Maku 02/2004

Intialainen kanakorma (Mughlai chiken Korma)

Resepti: Maku 02/2004

Intialainen kanakorma (Mughlai chiken Korma)

Intialainen kanakorma on mehevä ja mausteinen kanaruoka. Broilerin rintaleikkeet maustuvat jogurttisessa marinadissa ja saavat päälleen lämmittävän mausteisen korma-kastikkeen. Tätä kannattaa kokeilla!

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 40 min

1 t 40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 20 min
  • Valmista marinadi. Mittaa kulhoon jogurtti, tomaattipyree, chilijauhe, juustokumina, korianteri, suola, sitruunamehu ja öljy. Sekoita hyvin.

    Paloittele broileri sopiviksi suupaloiksi, pyörittele palat jogurttikastikkeessa ja anna marinoitua ainakin tunnin ajan.

    Valmista kormakastike. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi. Kuori ja pilko valkosipuli. Yhdistä kookosmaito, tomaattipyree, korianterijauhe, chilijauhe, valkosipuli, inkivääri ja suola.

    Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä hetki kardemummajauhetta, kaada sitten sekaan kookosmaitoseos. Sekoita ja lisää vielä rusinat sekä mantelilastut.

    Levitä marinoidut broilerin palat laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta saa tummia täpliä.

    Kaada kastike broilerinpalojen päälle ja tarjoa basmatiriisin kanssa.

VINKKI

Pääset tiskaamisessa vähemmällä vuoraamalla uunivuoan foliolla!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    183 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    14 g
  • proteiinia
    10.8 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (34)

81% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin63
  • Helppo39
  • Hurmasin vieraat24
  • Opin uutta29
  • Ei maistunut13
  • Kaikki meni43
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 09.09.2017

    Vierailija

    Hyvää tuli, kaikki meni. Osa syöjistä lisäsi suolaa. Teen uudelleen.

    • Onnistuin
    • 31.08.2017

      Vierailija

      Erinomaisen hyvää helposti! Useampi kerta tullut tehtyä ruokaa tällä reseptillä. Toimii myös ilman kastiketta, sillä kanasta tulee maukasta ja mehevää marinadin voimalla.

      • Helppo
      • Kaikki meni
      • Onnistuin
      • 31.07.2017

        Vierailija

        Maistui aavistuksen liikaa sitruunalta. Ruoka myös aika työläs. Maistui kuitenkin oikein hyvältä.

        • Onnistuin
        • Helppo
        • 12.07.2017

          Vierailija

          Ohje on hyvä mutta muistakaa ettei marinadia tule laittaa hirveästi mukaan valmiiseen kastikkeeseen. Muuten kastikkeesta tulee liian hapan sitruunamehun takia. Eli pelkät kanan palat voi paistaa uunissa marinadissa mutta sitten marinadi pois ja päälle korma

          • Onnistuin
          Lisää kommentteja (30)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Broileriruoat

          Lisää suosikiksi

          Tulosta